• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Женевський Міжнародний автосалон 2018 року

Женевський Міжнародний автосалон 2018 року

07 березня 2018
Женевський Міжнародний автосалон 2018 року

8 березня в Женеві відкривається 88-й Міжнародний автосалон, який вже давно перетворився в найважливішу, відому і популярну щорічну подію для світової автомобільної промисловості.

Вперше автовиробники продемонстрували свої досягнення в Женеві в 1905 році. Світове визнання Женевське автошоу отримало в1924 році, і зараз за оцінкою OICA (Міжнародної організації автомобільних виробників), входить в п'ятірку найпрестижніших.

Щорічно сотні компаній привозять на виставку свої останні досягнення в галузі автомобілебудування і в супутніх галузях.

Цього року наш партнер Geely підготував до виставки чергову прем'єру - продукт своєї дочірньої компанії Volvo V60 2019 року. На одному з наступних міжнародних автошоу відбудеться дебют ще однієї моделі цього престижного бренду - Volvo V90.

А тим часом, напередодні відкриття салону в Женеві відбулося вручення Award 2018 «Автомобіль року». Міжнародне журі, яке включає 60 журналістів з 23 європейських країн, в рамках підготовки до відкриття салону провело відкрите голосування і визнало «Автомобілем року 2018» Volvo XC40.
Нагорода була вручена генеральному директору Volvo Хакану Самуельссонку головою журі, Франком Янссеном, автомобільним журналістом з німецького журналу STERN.

Після попереднього відбору до фіналу конкурсу вийшли сім автомобілів Alfa Romeo Stelvio, Audi A8, BMW 5 серії, Citroën C3 Aircross, Kia Stinger, Seat Ibiza, Volvo XC40. Критерії, прийняті до уваги при присудженні премії, крім інновацій та безпеки, - це дизайн і співвідношення ціни і якості.

Всі фіналісти дуже високо оцінювалися членами журі та спеціалістами ринку, але результати фінальних тестів переконливо продемонстрували серйозні переваги Volvo XC40. Підсумки голосування такі:
• Альфа Ромео Stelvio: 163 бали;
• Audi A8: 169 балів;
• BMW 5 серії: 226 балів;
• Citroën C3 Aircross: 171 бал;
• Kia Stinger: 204 бали;
• Seat Ibiza: 242 бали;
• Volvo XC40: 325 балів.

Під час церемонії нагородження Хакан Самуельсон сказав, що він дуже пишається тим, що XC40 дійсно заслужив цю нагороду, що предметом особливої його гордості є сам факт отримання трофея напередодні його улюбленого автошоу в Женеві. Вольво неодноразово виступав в якості фіналіста, але це перший раз, коли він виграв цю престижну нагороду, випередивши на 83 пункти своїх найближчих конкурентів.

Приз «Автомобіль року» вважається найпрестижнішою і найбільш важкодоступною нагородою в автомобільному світі. В даний час членами журі, як уже зазначалося, є 60 журналістів із 23 країн. Приз «Автомобіль року» був заснований в 1964 році сімома європейськими журналами із семи країн: Німеччини (Stern), Італії (Auto), Франції (L'Automobile Magazine), Іспанії (Autopista), Велікобрітпніі (Autocar), Нідерландів (Autovisie) і Швеції (Vi Bilägare).

Автошоу, що стартує, судячи з попередньої інформації про його експозицію, стане незабутньою подією, і триватиме до 18 березня.

Viber Telegram Зворотній дзвінок Задати запитання