• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Висока якість допомагає TIGGO7 отримати для Chery ще один п'ятизірковий результат

Висока якість допомагає TIGGO7 отримати для Chery ще один п'ятизірковий результат

31 січня 2018
Висока якість допомагає TIGGO7 отримати для Chery ще один п'ятизірковий результат

26 грудня 2017 року Китайський автомобільний технологічний науково-дослідний центр (CATARC) опублікував результати оцінки четвертої партії моделей C-NCAP і другої партії системи безпеки дітей в автомобілях. Як найбільш представницька модель Chery TIGGO7 отримав п'ятизірковий результат з 56,6 балами.

Chery здобув такого визнання вже в всьоме. Раніше п'ятизірковий результат отримували ARRIZO5, TIGGO5, ARRIZO7, ARRIZO3, G3 і A3.

Chery стверджує себе, постійно оптимізуючи виробничу структуру та вдосконалюючи свої технології і безпеку автомобілів. Як авторитарний орган з перевірки безпеки в Китаї C-NCAP є правилом тестування і оцінки, розробленим CATARC на основі вивчення та аналізу NCAP в інших країнах. Для цього були проведені значні технологічні обміни і тести при розгляді автомобільних стандартів, законів і положень, реалій дорожнього руху і характеристик моделей в Китаї.

У 2017 році TIGGO7 взяв участь в четвертому раунді випробувань C-NCAP-зіткнення, який має дуже суворі стандарти і відповідає новим правилам оцінки C-NCAP, затвердженим в 2015 році. Згідно з цими правилами найбільше зниження бала оцінки настане, якщо манекен, встановлений на задньому сидіння, після зіткнення змінить своє положення. По-друге, стандарт підвищує граничне значення для чотиризіркових і п'ятизіркових результатів, причому мінімальний бал для отримання п'ятизіркового результату збільшений з 52 до 54. Крім того, якщо в транспортному засобі протягом трьох хвилин після зіткнення виникає пожежа, оцінка буде знижена на одну зірку. Більш того, підвищені вимоги пред'являються до системі фіксації.

Як представницький позашляховик, який поєднує в собі безліч переваг платформи T1X, TIGGO7, пройшовши всі раунди випробувань і порівнянних перевірок, підтвердив свої оптимальні показники. Шість подушок безпеки забезпечують цілісний захист, пасажирів і водіїв. У той же час TIGGO7 також забезпечує унікальну систему моніторингу на 3600, включаючи чотири конфігурації активної безпеки верхнього рівня, а саме BSD, LDW, LCA і RCTA, для того, щоб краще запобігати ризикам дорожнього руху і захищати безпеку пасажирів і водіїв.

В TIGGO7 застосована інтегрована конструкція каркаса корпусу з високою міцністю світового класу. Корпус більш ніж на 60% виготовлений з високоміцних криць. Шість ключових деталей виготовлені з високоміцних термоформованих криць Benteler, які використовуються тільки в преміальних моделях, причому надзвичайно високоміцні криці досягають в конструкції корпусу 8% від загального обсягу. Унікальна закрита структура підрамника підвищує стійкість до зіткнення і енергопоглинаючі характеристики.

На сьогоднішній день TIGGO7 продається в багатьох країнах світу, включаючи США, отримуючи всюди високу оцінку і визнання від зарубіжних споживачів. Згодом він надійде на ринки більшості країн.

П'ятизірковий результат C-NCAP, отриманий TIGGO7, ще раз підтвердив високу якість продукції Chery, що, безумовно, покладе початок чергового етапу підвищення безпеки в автомобільній промисловості і принесе нові можливості для бренду.