• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Успішне завершення року

Успішне завершення року

03 січня 2018
Успішне завершення року

Chery досягла домовленості про співпрацю з NQ Mobile Inc., що належить компанії Linkmotion Holdings.


Як відомо, китайський автовиробник Сhery випускає легкові і вантажні автомобілі, а також управляє двома спільними підприємствами в Китаї з Jaguar Land Rover і сінгапурською інвестиційною компанією Kenon Holdings.


В рамках цього договору NQ Mobile, використовуючи свої напрацювання, а також досвід в області кібербезпеки і наскрізної діагностики, створить на базі Linux операційну систему для зарядки електромобілів.


Під час церемонії підписання договору президент Linkmotion Чень Бо сказав: «Ми раді співпрацювати з Chery в розробці цієї технологічної платформи для нових моделей електромобілів».


Виробник спеціальних автомобілів REV Group створює спільне підприємство з Chery Automobile Co. для розробки та виробництва рекреаційних автомобілів і машин швидкої допомоги. Відповідно до підписаної між ними угоди спільне підприємство побудує складальний завод в східно-китайському місті Уху.


За інформацією Chery, виробництво на заводі почнеться в другій половині 2018 року, а річна продуктивність складе більше 5000 автомобілів.


Chery Commercial Vehicle Co. планує випускати електричні вантажні фургони спільно з Roshow Technologies Co., приватною китайською компанією, яка виробляє електродвигуни та електропроводку.


Chery Commercial Vehicle був зареєстрований в 2001 році. Його основними продуктами є мікроавтобуси Керрі, багатоцільові транспортні засоби та позашляховики, виробництво яких було передано йому від Chery Automobile Co. в 2010 році.


В останні роки компанія представила кілька вантажних автомобілів, що приводяться в рух як бензиновими, так і електричними двигунами.


Представник Roshow анонсував, що компанії створять спільне підприємство вартістю 100 мільйонів юанів (близько 15 мільйонів доларів США) в східно-китайському місті Уху, де базується Chery Commercial Vehicle.


У спільному підприємстві Chery Commercial Vehicle буде володіти 65-відсотковою часткою, а Roshow буде володіти іншими 35 відсотками. Партнери планують також виробляти і продавати електричні потяги. Інших відомостей про заплановане партнерство не повідомлялося.


Сама ж Roshow, зі штаб-квартирою в місті Чжудзі в східному Китаї, котирується на фондовій біржі Шеньчженя.