• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Седан Ruicheng CC проходить тестування

Седан Ruicheng CC проходить тестування

29 травня 2017
Ruicheng CC

Продукція Changan Automobile Group, китайського автомобілебудівного концерну, більш відомого як CHANA, завжди відрізнялася совоєю прогресивністю – високими технологіями, унікальним дизайном, надійністю використовуваних у виробництві комплектуючих деталей та агрегатів, якістю оздоблювальних матеріалів.


Наразі компанія завершає тестування нового седана Ruicheng CC, який за інформацією, що надходить від співробітників компанії, буде офіційно представлений та надійде у продаж до кінця поточного року.


Аналізуючи фотографії, які «фотошпигуни» спромоглися зробити під час випробувань, експерти автомобільного ринку доходять висновку, що розробникам моделі вдалося, як завжди, додати екстерьєру автомобіля оригінальності. Передбачається, що ця модель стане достойною заміною Raeton, який випускається зараз.


Ruicheng CC буде комплектуватися шестиступінчатою коробкою перемикання передач, а силова установка буде двох варіантів – або двигун об’ємом 1,5 літра потужністю 170 кінських сил, або 1,8-літровий двигун потужністю 177 кінських сил.


Спеціалісти автомобільного ринку переконані у тому, що компанія Changan Automobile Group буде, як завжди, на висоті свого іміджу та до кінця року, як було обіцяно, порадує своїх потенційних покупців новою моделлю своєї продукції, технічні і технологічні якості якої, а також дизайн, повністю відповідатимуть їхнім найвибагливішим вимогам. Це переконання базується на високому авторитеті CHANA як компанії, що була заснована у дев’ятнадцятому сторіччі, має величезний досвід машинобудування та входить у трійку найбільших виробників автомобілів у Китаї.