• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Зроблено для українських доріг

Зроблено для українських доріг

13 вересня 2017
Зроблено для українських доріг

Підсумки продажів китайських автомобілів на українському ринку у 2016 році давно підбиті, але попри те, нам приємно іще раз підкреслити, що найбільших успіхів тут досягли давні партнери нашої компанії – автомобільні концерни Chery, Geely и Great Wall.


Сьогодні мова піде про кроссовери, чия популярність протягом декількох останніх років зберігає стійку тенденцію до зростання. При цьому ми говоритимемо не про топ-бренди, купівля котрих по карману зовсім незначній кількості наших співвітчизників, а про ті моделі, які реально доступні для тих, хто міркує про таку покупку.


Неухильне зростання якості продукції китайського автопрому у поєднанні із стриманою ціновою політикою виробників дозволяють їм підтримувати стабільний рівень продажів автомобілів цього сегменту. Тут впевненими лідерами являються бренди Chery Tiggo та Great Wall Hower.


На думку фахівців ринку серед усіх популярних моделей цього класу найбільш цікавим вбачається Great Wall H6. Цей високотехнологічний, потужний та економічний автомобіль володіє вражаючими експлуатаційним якостями, для нього характерне гармонійне поєднання безпеки і комфорту, він зручний і простий у керуванні.


Відмічається також високий рівень його адаптованості до українських доріг у варіантах як з переднім, так і з повним приводом. У якості силового агрегату Н6 може бути використаний або дизельний двигун потужністю 143 кінських сили спільної розробки Great Wall з Bosch, або 147-сильний бензиновий двигун компанії Mitsubishi. Автомобіль може комплектуватися як механічною, так і автоматичною коробками перемикання передач.


За ціни від 470 до 550 тисяч гривень вражає набір систем та обладнання, що підвищують комфорт та безпеку автомобіля, полегшують контроль над його роботою та керування ним.
Усі модифікації Н6 обладнані сучасною аудиосистемою з семи дюймовим дисплеєм, двозонною кліматичною установкою, підігрівом сидінь, круїз-контролем, парктроніком з камерою заднього виду.


Надійність гальмівної системи забезпечується великими гальмівними дисками, а також системами екстреного гальмування та розподілу гальмівних зусиль. Системи оптимізації розподілу тяглових зусиль між передніми і задніми колесами, а також датчики тиску повітря у шинах, допоможуть водієві більш впевнено почуватися у дорозі.
Завершує формування враження від кросовера висока якість та лаконічність оздоблення його салону.


Все це, разом взяте, додатково свідчить про те, що наш партнер, китайський автомобільний концерн Great Wall, впевнено продовжує свій рух до завоювання провідних позицій на світовому автомобільному ринку, не зважаючи на жодні труднощі.