• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Перемога HAVAL H7 в національних змаганнях на кращі експлуатаційні характеристики (CCPC) серед серійних середніх і великогабаритних позашляховиків

Перемога HAVAL H7 в національних змаганнях на кращі експлуатаційні характеристики (CCPC) серед серійних середніх і великогабаритних позашляховиків

15 лютого 2018
Перемога HAVAL H7 в національних змаганнях на кращі експлуатаційні характеристики (CCPC) серед серійних середніх і великогабаритних позашляховиків

Нещодавно в Пекіні успішно пройшла церемонія вручення китайської щорічної премії за 2017 модельний рік, що проводиться Китайським автомобільним технологічним і дослідницьким центром (CATARC). Завдяки своїй популярності і високим експлуатаційним характеристикам, продемонстрованим у польових умовах, абсолютним чемпіоном у класі середніх і великогабаритних позашляховиків був названий HAVAL H7.

Цьому визнанню передували перемоги H7 в п'яти окремих номінаціях, а також три поспіль абсолютні перемоги на етапах змагань, що проводилися на полях з різними екстремальними топографічними і кліматичними умовами.

Перемога була присуджена авторитетним журі, до складу якого входили провідні фахівці галузі. Змагання і нагородження проводилися в присутності представників більш, ніж ста вітчизняних і зарубіжних ЗМІ та громадських організацій. У 2017 році змагання China Car Performance Challenge (CCPC) були проведені відповідно у Карамані, Яньчен-Сіті (район Дафен) і місті Якеші, щоб перевірити всебічну роботу транспортних засобів в екстремальних дорожніх умовах, таких як висока температура, вологість і гірські умови.

На цих трьох екстремальних станціях було організовано виконання різних складних завдань: екстрене гальмування на сухій дорозі і конкуренція паливної економічності «Зоркий 360» в гарячому і сухому Карамайе; проблема збереження енергії для великих відстаней при швидкісному русі і гальмування на мокрій дорозі у вологому Дафенге; S-подібний слалом в сніжному Якеші.

HAVAL H7 створювався для того, щоб повністю відповідати вимогам споживачів до позашляховиків цього класу. Автомобіль не тільки перевершує своїх конкурентів в експлуатаційних характеристиках, він також відрізняється великою потужністю, місткістю і безпекою.

Кузов HAVAL H7 з п'ятьма сидіннями, дизайн кузова з золотим співвідношенням (4700 мм * 1,925 мм * 1,718 мм) і великою відстанню між мостами 2850 мм забезпечують зручний внутрішній простір і стійкість автомобіля. Багажник з максимально розширеним об'ємом в 1 232 літра також надає відмінні зручності для розміщення і подорожей.

HAVAL H7 оснащений 2.0T двоканальним двигуном з прямим уприскуванням з турбонаддувом з номінальною потужністю 170 кВт, максимальний крутний момент 355 Н / м. Його розгін від 0 до 100 кілометрів на годину відбувається за 9,6 секунди, гальмівний шлях (уповільнення від 100 до 0) складає 38,8 метра.
Він також оснащений шестиступінчастою коробкою перемикання передач з подвійним зчепленням, що відрізняється чіткою та швидкою логікою перемикання передач. Крім того, конструкція трьох режимів руху (спортивна, стандартна і економічна) забезпечує легкий контроль і відмінні умови для водіння.

HAVAL H7 виграв п'ятизірковий рейтинг в тестах C-NCAP в 2017 році з 57,4 балами. Його показники безпеки перевершували численні моделі, розроблені спільними підприємствами. HAVAL H7, втілення технології безпеки SUV, має до 17 високотехнологічних конфігурацій безпеки, таких як BSD, система LCA, CTA, попередження про виїзд зі смуги руху, управління смугою і панорамна система огляду 360 °, що забезпечує стереоскопічну і всебічний захист пасажирів.

HAVAL завжди буде приділяти основну увагу життєво важливим інтересам споживачів і питань безпеки.