• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Новий кроссовер Lynk & Co 02 для Китаю

Новий кроссовер Lynk & Co 02 для Китаю

19 травня 2018
Новий кроссовер Lynk & Co 02 для Китаю

Як і було заплановано, у другому кварталі поточного року в Китаї надійде в продаж новий трендовий кроссовер Lynk & Co. Його вартість, в залежності від комплектації, буде коливатися в межах від 140 до 190 тисяч юанів (22 240 - 30 180 доларів США).

02 - друга модель бренду Geely's Lynk & Co. Він незначно нижчий і коротший, ніж Lynk & Co 01 SUV; дорожній просвіт також незначно менший. Його основними конкурентами на китайському ринку будуть такі автомобілі, як Mazda CX-4 і Volkswagen T-Roc.

Lynk & Co 02 створений на тій же платформі Volvo CMA, що і 01. Двигуни: 1,5-літровий трициліндровий двигун з турбонаддувом в двох варіантах: 156 і 179 кінських сил, а також 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з 189 кінськими силами. Коробка передач - 7-швидкісна DCT.

Потужність двигуна 2.0 turbo здається дуже низькою - вона складає всього на 10 кінських сил більше, ніж у трьох циліндрового 1,5 турбо. Електропривідна і гібридна моделі з'являться трохи пізніше, але коли - точно ще не ясно.

Габаритні розміри моделі 02 складають 4448/1890/1528 міліметрів при колісній базі - 2702 міліметра. У моделі 01 - це 4512/1857/1673 і 2734 міліметра відповідно.

Модельний ряд Lynk & Co 02 включає і люксову модель, іменовану Dash. Для її оздоблення будуть використовуватися більш якісні матеріали. Вона буде комплектуватися цифровою панеллю, 10,2-дюймовим сенсорним екраном, інформаційно-розважальною системою в складі Apple CarPlay і Baidu CarLife, а також системою очищення повітря, що дуже важливо при експлуатації автомобіля в задимлених сучасних китайських містах.

Відео система дозволить виводити на екран докладне зображення зовнішнього вигляду автомобіля. І якщо Ви замовите для себе 02 в рожевому кольорі з білими колесами і зеленим дахом, то на екрані він буде виглядати саме так; вертикальні помаранчеві смуги на обрамленні нижньої частини переднього бампера буде також добре видно.

Звертає на себе увагу також те, що моторний відсік покритий пластиком, а на даху змонтовані блискучі поздовжні рейки.

При всій завершеності екстер'єру Lynk & Co 02 викликає подив той факт, що вихлопні труби не інтегровані в кормову частину машини, і виглядають недоречно висячими під заднім бампер, з боків від дифузора.

Не викликає сумніву, що нова модель буде мати такий же комерційний успіх, як і перша модель цього бренду - плода об'єднання зусиль Geely і Volvo.

Lynk & Co 02 буде продаватися і в Європі, продажі розпочнуться в 2020 році з Нідерландів. І якщо автомобілі, призначені для китайського ринку, виробляються в Китаї, то для Європи вони будуть проводитися на заводі, побудованому в місті Гент (Бельгія).

Lynk 02, який стане першим китайським брендом, який буде проводитися в Західній Європі для продажу там. Хоча китайські брендові легкові автомобілі продаються по всій Південно-Східній Азії і Африці, жоден з них не потрапив в США або Європу.

Власник Geely Лі Шуфу - 54-річний колишній фотограф, який почав свою кар'єру з 2000 юанів, отриманих від свого батька, а тепер, за оцінкою Bloomberg Billionaires Index, володіє капіталом приблизною вартістю в 12 мільярдів доларів, вперше пообіцяв на автосалоні в Детройті в 2006 році , що протягом двох років він зламає ринок США «за допомогою компактного вільного крейсера Geely».

Цього поки не сталося, але, як вважає головний виконавчий директор AutoNation Inc., найбільшої групи автодилерів США Майк Джексон - «Це наступний крок. І це здійсненний крок ».