• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Компанія BYD потрясла ринок широким спектром рішень для зберігання енергії на найбільшій в Австралії виставці

Компанія BYD потрясла ринок широким спектром рішень для зберігання енергії на найбільшій в Австралії виставці

05 листопада 2017
Компанія BYD потрясла ринок широким спектром рішень для зберігання енергії на найбільшій в Австралії виставці

BYD Company Ltd. – не тільки найбільший у світі виробник електромобілів, але і провідний світовий виробник акумуляторних батарей. Ця частина ъъ продукцыъ орієнтована на Австралію, де велика увага приділяється використанню поновлюваних джерел енергії. Спеціально до відкриття найбільш представницькою в країні

виставки All-Energy Australia 2017, проведеної в Мельбурні 11 і 12 жовтня, BYD підготувала нові інноваційні системи зберігання енергії на основі власного акумулятора Lithium-Iron.
All-Energy Australia - найбільш значуща в Австралії подія в галузі поновлюваних джерел енергії. У ній взяли участь велика кількість професійних виробників і покупців цієї продукції.
З метою забезпечення потреби ринку системами підвищеної ефективності, енономічності і гнучкості, BYD представила високовольтні і низьковольтні версії своїх виробів MINI-ES, B-Box. Був також представлений промисловий комплект обладнання Containerized Energy Storage.


Система зберігання BYD B-Box поставляється в двох версіях: низьковольтна B-Box LV і високовольтна B-Box HV. Система LV-B-Box працює з інвертором Goodwe S-BP, що робить її економічно більш ефективною; а B-Box HV комплектується апаратурою SMA Sunny Boy Storage, що також підвищує рівень ефективності системи. Обидва продукти націлені на ринок модернізації, який знаходиться на підйомі в Австралії, тобто на ринок країни, де вже встановлена велика кількість сонячних батарей, і їх власники прагнуть доповнити їх системами накопичення і зберігання енергії.


Ще одна перевага систем BYD B-Box полягає в тому, що вони модульні і масштабовані від 2,5 кВт до 442 кВт-год - користувачі можуть збільшити ємність паралельної акумуляторної стійки для задоволення потреб зберігання різних обсягів енергії, тоді як основні конкуренти досягають ємності не понад 13,5 кВт-год. Різні конфігурації двох версій BYD B-Box також можуть використовуватися в комерційних цілях.


MINI-ES - це невелика, все-в-одному система зберігання енергії, призначена для використання в домашньому господарстві. Вона проста в установці і обслуговуванні, з оригінальною потужністю 3 кВт, яка може бути збільшена до 6 кВт. Ця система повністю сертифікована Австралійським SAA відповідно до останнього австралійським стандартом AS / NZS 4777.2 2015 і стала дуже популярною серед ряду місцевих електромережних компаній і роздрібних продавців електроенергії в Австралії. Зараз вона успішно використовується в більш ніж 500 австралійських домашніх господарствах, і отримує тільки позитивні відгуки.


Батарейний накопичувач BYD Containerized Energy Storage має модульну конструкцію для задоволення різних потреб до великих проектів зберігання енергії і відрізняється винятковою безпекою, надійністю та ефективністю. Він може використовуватися для регулювання пікового навантаження і частоти, для стабілізації відновлюваної енергії або в якості резервної системи для запобігання перебоїв в роботі. Поточна встановлена потужність BYD ESS перевищує 400 МВт-год.