• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Випробуйте майбутнє з Chery - позашляховик Concept Coupe Concept Tiggo

Випробуйте майбутнє з Chery - позашляховик Concept Coupe Concept Tiggo

14 квітня 2018
Випробуйте майбутнє з Chery - позашляховик Concept Coupe Concept Tiggo

Без малого рік тому, увечері 17 квітня 2017 року, Шанхайському спортивному центрі Ванго стартувало грандіозне дійство «Досвід майбутнього з Chery-2017 - Chery's Night», в ході якого були продемонстровані досягнення бренду в автомобілебудуванні, накопичений ним за двадцять років існування досвід і перспективні технології.

Підчас прведення заходу було представлено позашляховик Tiggo Sport Sedan Concept, який є перспективним напрямком у виробництві автомобілів, а також був офіційно запущений в продаж Tiggo 7 SPORT.

Провідні засоби масової інформації один за іншим висвітлювали «Chery's Night» і відкривали чудовий нескінченний «Досвід майбутнього з Chery в діалозі між сьогоденням і майбутнім».

На барвисто оформленій сцені «Chery's Night» обличчям один до одного знаходилися «Місто технологій» і «Місто майбутнього. Одне з них представляло результати досліджень і розробок Chery на цьому етапі, а інше представляло майбутнє компанії - планування технологічних стратегій.

На сцену по черзі піднімалися керівники дизайнерських, технологічних, виробничих та інших підрозділів компанії які в формі «діалогу між сьогоденням і майбутнім» запропонували глибоку інтерпретацію технології платформи Chery, енергетичних технологій, інтелектуальних технологій, концепції дизайну концептуального автомобіля Tiggo, технічних досягнень і планування подальшого розвитку .

Представлена ними інформація продемонструвала, що етап стратегічної трансформації Chery 2.0 охоплює безліч модельних платформ, таких як T1X для позашляховиків і M1X для SEDAN.

Наступний етап, 3.0, охопить більше моделей і брендів, в тому числі A3X і M3X, щоб створити «матрицю платформ», здатну виводити різні типи продуктів, сумісних з різними функціями використання і підтримуючи різні енергетичні установки.

Силова установка Chery другого покоління була представлена двигуном 1,5 TCI, використовуваним на Arrizo 7 і Tiggo 7, і коробкою DCT для комплектування Tiggo 7 SPORT.

В ході заходу також були продемонстровані досягнення в розробці систем «безпілотного водіння автомобілів». Працюючи через WebConnect, Chery фокусується на розробці технології автоматичного водіння наступного покоління, заснованої на успішному розвитку інтелектуальних технологій, таких як автоматичне керування автомобілем і міжмережеві з'єднання автомобілів.

Перспективні. принципово нові моделі, такі як FV2030 і новий позашляховик Tiggo, свідчать про те, що Chery сподівається просунутися вперед в більш перспективному баченні тенденцій розвитку автомобілебудування.

Також продемонстрований в ході заходу концепт-купе Tiggo Coupe своїм зовнішнім виглядом підкреслює спортивну спрямованість автомобіля, а його подовжена колісна база навіть на погляд переконує в його високій стійкості. Четверо бокових дверей за своїм дизайном не тільки стильно і круто виглядають, вони також дуже зручні для висадки і посадки пасажирів на задні сидіння.

У внутрішній обробці автомобіля широко використані популярні елементи дизайну одягу в тенденціях повсякденних споживчих товарів. Використані легкі і «дихаючі» матеріали, а також їхні яскраві кольори, підкреслюють перспективну і унікальну ДНК дизайну Chery. Можна сказати, що позашляховик концепт-купе Tiggo з перспективним баченням повністю інтерпретував імідж бренду «FUN TO DRIVE», передаючи юну, модну, спортивну та інноваційну атмосферу. Він відображає глибоке розуміння компанією Chery запитів молодих споживачів.