• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Гарантія виробника - показник якості автомобіля

Гарантія виробника - показник якості автомобіля

22 листопада 2017
Гарантія виробника - показник якості автомобіля

Уже понад одинадцять років виробляються і успішно продаються на ринках багатьох країн автомобілі Great Wall Wingle. Вони стали дуже популярними у всьому світі, і в різних країнах відомі під різними назвами. Скажімо, в європі - це Great Wall Steed, в австралії - Great Wall V240. На оснащення Збройних Cил України надходить військова модифікація цього пікапа під назвою Богдан 2251.


Протягом десятиліття автомобіль вдосконалюється, неухильно підвищується якість його збірки і надійність. Компанія-виробник вже у 2013 році, здійснюючи постійний моніторинг результатів експлуатації пікапа в різних кліматичних і дорожніх умовах та відгуків покупців, прийшла до переконання в тому, що їх продукт відповідає найвищим критеріям надійності і якості. Це дозволило встановити нові показники гарантії виробника за часом експлуатації (шість років) або по пробігу автомобіля (200 000 кілометрів).


Немає сенсу наводити весь текст гарантійних зобов'язань виробника, які можуть мати деякі відмінності в залежності від особливостей ринку або з урахуванням домовленостей GWM з дистриб'юторами, але деякі моменти хотілося б зазначити.


Отже, в межах гарантійного терміну або пробігу (що настане раніше) підлягають заміні за рахунок виробника (дистриб'ютора):
Двигун
- блок циліндрів двигуна і всі внутрішні деталі;
- головка блоку циліндрів і всі внутрішні деталі;
- зубчасті передачі та кришки, за винятком ременів;
- масляний насос і охолоджувач;
- помпа;
- радіатор;
- паливний насос;
- впускні колектори;
- маховик;
- підвіски двигуна;
- паливні інжектори;
- інтеркулер;
- генератор;
- стартер;
- компресор кондиціонера;
- насос рульового управління з підсилювачем;
- датчики двигуна;
- ущільнення і прокладки.

Коробка перемикання передач
- корпус і всі внутрішні деталі;
- кріплення;
- ущільнення і прокладки.

Трансмісія
- приводний вал;
- передні і задні диференціали і внутрішні деталі;
- вали осей і шарніри;
- ущільнення і прокладки.

Що не покривається
• Дефекти або поломки, що з'явилися в результаті порушення норм експлуатації, недбалості, зміни конструкції, несанкціонованого доступу, відключення, неправильні налаштування або ремонту, нещасних випадків, установки деталей, що не еквівалентних за якістю і конструкції деталей, що поставляються Great Wall Motor, установки додаткових деталей, неналежне обслуговування, відсутність необхідного обслуговування або використання палива, мастил і/або мастильних матеріалів, які не були схвалені в інструкції з експлуатації.
• Очищення і полірування, заміна фільтрів, зношених деталей гальм і зчеплення і регулярне технічне обслуговування.
• Незручності, витрати або комерційні збитки, що виникли в результаті втрати використання транспортного засобу (включаючи, але не обмежуючись цим, зарахування векселів, оренду автомобілів, інші дорожні витрати, упущену вигоду або інші побічні або непрямі збитки).
• Регулярна дозаправка кондиціонера (якщо це не потрібно в рамках гарантійного ремонту).


Гарантійні зобов'язання не поширюються на будь-який автомобіль, на якому змінені показання спідометра про пробіг.