• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Франкфуртська прем’єра від Chery

Франкфуртська прем’єра від Chery

10 вересня 2017
Франкфуртська прем’єра від Chery

Компанія Chery планує провести міжнародну презентацію концепту SUV у ході найбільш престижного Франкфуртського автомобільного салону, який відкриється ближчим часом. Його розробка здійснювалася з прицілом на підкорення ринків європейських країн «протягом декількох найближчих років». Проте, продажі перших партій серійних машин, які стартують у 2018 році, будуть за традицією здійснюватися на внутрішньому ринку.


На замальовках та ескізах новинки, які з’явилися у відкритому доступі, чітко простежуються притаманні її екстер’єру особливості нового фірмового стилю марки, включно із світлодіодною оптикою, а деякими рисами носової частини вона нагадує Tiggo Coupe, представленого компанією навесні цього року під час Шанхайського автосалону.


Представниками Chery була оприлюднена інформація про те, що для європейського ринку автомобіль буде серійно вироблятися у трьох модифікаціях: HEV – гібрид, PHEV –гібрид з підзарядкою та BEV – модифікація з с повним електричним приводом.


Наразі щодо силових агрегатів модифікацій відкрита інформація тільки стосовно PHEV-версії. Максимальна швидкість машини складатиме двісті кілометрів на годину; а її розгін до швидкості сто кілометрів на годину відбудеться протягом шести секунд; витрати пального на сто кілометрів пробігу складатимуть менше двох літрів;  повний заряд батареї електричного двигуна вимагатиме чотирьох годин, а підзаряд до вісьмидесяти процентів ємкості – тільки тридцяти хвилин.


Про серйозність намірів та рівень амбіцій виробника свідчить перелік постачальників, чия продукція буде використовуватися у виробництві автомобіля. Модель буде комплектуватися агрегатами і обладнанням, які виробляються всесвітньо відомими фірмами Bosch, Benteler, Getrag, Dana, BorgWarner, Hella, Valeo; на 19-дюймові диски будуть надягнені шини виробництва  Continental.


Розробниками була приділена значна увага досягненню вищих рівнів безпеки під час руху. Відповідні системи контролюватимуть втому водія, відслідковуватимуть так звані «сліпі зони», попереджатимуть водія про вихід машини із займаної полоси руху, допомагатимуть уникненню зіткнення. Не зайвою буде і камера кругового огляду.


Дах салону буде панорамним, оздоблення – двокольорове, сидіння із підігрівом – дуже зручні. Панель приладів буде повністю цифровою, в мультимедійній системі передбачений великий сенсорний екран, а також функція розпізнавання голосу.


Автомобілі Chery досить популярні в Україні, зокрема Tiggo T11. Будемо сподіватися, що і нова модель, яка має одержати найменування Tiggo 9, незабаром з’явиться на нашому ринку.


Прем’єра, запланована на 12 вересня, обіцяє стати однією із сенсацій міжнародного автомобільного салону у Франкфурті. Хочеться побажати компанії Chery – нашим давнішнім партнерам, яскравої прем’єри та успішного просування нової моделі.