• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а

Фестиваль Chery Global Fans

05 вересня 2018
Фестиваль Chery Global Fans

Фінальний етап чемпіонату світу з футболу, Мундіаль - 2018, як завжди, надав маркетологам провідних світових брендів всіх галузей виробництва відмінну можливість для проведення всіляких промо акцій.

Не змарнувала таку можливість і Chery Auto. Понад 70 власників автомобілів цього бренду були запрошені компанією в якості гостей Мундіалю, що викликало багато позитивних емоцій серед шанувальників Chery.

Вже стали традиційними і проводяться щороку фестивалі шанувальників бренду.

Так, в минулому році в ході Chery Fans China Trip, більше 10 зарубіжних шанувальників відвідали Китай, відчули чарівність і глибину східної цивілізації. Вони стали свідками нових і великих змін в Китаї. Під час перебування в Уху опинилися під впливом бренд-шарму автомобілів Chery з самими китайськими характеристиками і з високими стандартами обслуговування клієнтів.

Цього року тематичний фестиваль шанувальників Chery Global, «Hi Chery», знову привернув увагу всього світу і подарує багато сюрпризів власникам автомобілів Chery із різних країн.

Онлайн-набір учасників стартував о 00:00 1 серпня і завершиться о 24:00 10 вересня 2018 року. Всі бажаючі взяти участь у фестивалі повинні стежити за офіційною інформацією Chery International на Facebook, а також розміщувати на своїй домашній сторінці FB фотографії, що ілюструють їхнє ставлення (або членів їхніх сімей) до автомобілів Chery.

Фотографії шанувальників бренду, що потрапили в шорт-лист відбору, будуть опубліковані на домашній сторінці компанії. Голосування за учасників фінального відбору буде проводитися в рамках регіональних ринків, на яких представлена продукція Chery.

Шанувальники компанії, включені в шорт-лист і які набрали найбільшу кількість голосів у межах регіонального ринку, отримають в якості великого призу поїздку до Китаю.

Вони будуть запрошені до Китаю і відправляться в Шанхай, Сучжоу і Уху, в три міста з найбільш вираженими китайськими особливостями, щоб особисто відчути дух сучасних міст Китаю, ідилічний пейзаж в регіонах на південь від річки Янцзи і чарівність автомобілів унікального бренду Chery.

Themed by «Hi Chery» - це характерний для компанії спосіб спілкування зі своїми шанувальниками. Це лаконічне, живе і невимушене спілкування старих друзів, що дозволяє викликати резонанс серед власників автомобілів бренду з різних країн світу. Це можливість для сотень тисяч людей по всьому світу знайти нових друзів, об'єднаних однією пристрастю - чарівністю Chery.

Viber Telegram Зворотній дзвінок Задати запитання