• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »EODO EV460 - нова модель електромобіля від Changan Automobile Group

EODO EV460 - нова модель електромобіля від Changan Automobile Group

10 листопада 2018
EODO EV460 - нова модель електромобіля від Changan Automobile Group

18 жовтня 2018 року в Пекінському національному конференц-центрі відбулися друга конференція Shangri-la і церемонія офіційного представлення EADO EV460 - моделі, яка поповнює модельний ряд електромобілів Changan і надає більшу можливість вибору для споживачів, які віддають перевагу «зеленим» транспортним засобам.

В ході конференції були узагальнені результати роботи Changan, досягнуті в сегменті електропривідних автомобілів (EV) після початку в 2017 році реалізації «плану Shangri-la».

Витривалість батареї є першим фактором, який повинен враховувати споживач при купівлі електромобіля.

EADO EV460 оснащений новаторською для галузі системою електроприводу «три в одному», яка дозволяє максимально ефективно використовувати енергію заряду, забезпечуючи більший запас ходу при однаковому рівні потужності.

При тестуванні на дорозі за стандартами NEDC (New European Driving Cycle) EV460 проїжджав без додаткового заряджання батарей 430 - 460 кілометрів. При русі зі швидкістю 60 кілометрів на годину цей показник сягає 550 кілометрів, що значно перевершує інші аналогічні EV.

Ще одним великим проривом в енергетичній установці EADO EV460 є ідеальні, для сьогоднішнього дня, часові показники зарядки батарей.

Машина оснащена системою повільної зарядки, що дозволяє економічно досягти повного заряду АКБ всього за вісім годин. Тобто, повернувшись після роботи додому, Ви підключаєте  живлення до цієї системи, і до ранку машина буде готова проїхати до 550 кілометрів.

Якщо ж у Вас обмежений час, який можна використовувати для зарядки, підключаєте систему прискореної зарядки, яка забезпечує збільшення запасу енергії від 30 до 80 відсотків за 30 хвилин, а від 0 до 80 відсотків - за 50 хвилин.

Інноваційним є також «ефект однієї педалі», який дозволяє при русі в режимі еко, користуватися тільки педаллю акселератора.

EADO EV460 оснащений 10-дюймовим екраном високої чіткості, дистанційним керуванням профілем портативних додатків (АРР), розумінням стану зарядки в режимі реального часу.

Вбудована система мережевого з'єднання оснащена повною онлайн-мережею 4G і об'єднує в собі безліч функцій, таких як Bluetooth, Wi-Fi, GPS-навігація, голосове управління і підключення до мобільного телефону.

EADO EV460 оснащений системою очищення повітря в автомобілі «лісове повітря» - така назва коментарів не потребує.

Отже, компанія Changan Automobile Group, наш давній партнер по бізнесу, виводить на ринок принципово нову модель електромобіля - EADO EV460, що володіє значними перевагами в порівнянні з аналогами, і має прекрасні перспективи як в Китаї, так і на зарубіжних ринках.