• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Досягнення Geely в 2017 фінансовому році

Досягнення Geely в 2017 фінансовому році

04 квітня 2018
Досягнення Geely в 2017 фінансовому році

Geely Auto зі штаб-квартирою в місті Ханчжоу, в східному Китаї, зареєстрована на біржі Гонконгу, є дочірньою компанією групи Zhejiang Geely Holding.

В кінці березня компанія оприлюднила результати своєї роботи за минулий рік. І результати ці не тільки вражають своїми цифрами, але також свідчать про правильність обраної стратегії розвитку компанії, чітке дотримування намічених планів і неухильне підвищення якісних показників в технології, культурі виробництва і в маркетингу.

Чому ми про це говоримо? Та тому, що ці слова підтверджуються цифрами.

Загальний обсяг продажів автомобілів Geele досяг у 2017 році 1 247 116 одиниць (зростання в порівнянні з 2016 роком - 63 відсотки), дохід компанії склав 92,8 мільярда юанів (ріст - 73 відсотки), а чистий прибуток зросла на 108 відсотків і досягла 10,6 мільярда юанів (1,7 мільярда доларів США).

Сама Geely Auto пояснює таку ситуацію, перш за все, розширенням асортименту своєї продукції і поліпшенням її якості.

П'ять нових моделей: підкомпактний автомобіль New Vision, компактний седан New Emgrand і три компактних кросовера - New Vision, Boyue і Emgrand GS, принесли в минулому році 75% від загального обсягу продажів автомобілів компанії.

Представники компанії вважають, що в 2018 році обсяг продажів зросте на 27 відсотків і сягне 1 580 000 одиниць.

Для досягнення цієї мети Geely Auto планує розширити лінійку кросоверів і представити свій перший багатоцільовий автомобіль. Було заявлено, що в цьому році планується почати продажі декількох повністю електропривідних і гібридних моделей.

На сьогоднішній день компанія має в своєму портфоліо тільки один EV і один гібрид (обидва створені на базі седана New Emgrand).

Geely Auto не публікує будь-яких подробиць про нові моделі, які вона планує представити в цьому році.

Початок 2018 року став обнадійливим для компанії. Наприклад, в лютому її продажі склали 110 243 автомобілів (24-відсоткове зростання), що є дуже високим показником, особливо, якщо врахувати той факт, що цілий тиждень країна святкувала настання Нового року.

Приріст був обумовлений стійким попитом на чотири моделі, які компанія розробила на платформі нового автомобіля і які забезпечили успіх продажів в минулому році.

Так, за місяць було продано 41 497 автомобілів моделей Boyue, Emgrand GS і кросовера версії Vision. Продажі компактного седана Emgrand GL склали 10 105 одиниць. Тобто, в минулому місяці ці чотири моделі забезпечили 47% продажів Geely.

У лютому поставки компактного кросовера 01, першого автомобіля під недавно випущеним преміальним брендом Lynk & CO від Geely, який надійшов у продаж в грудні, досягли 4 012 одиниць.

У січні продажі Geely виросли в порівнянні з минулим роком на 51 відсоток (155 089 одиниць), а сукупно за перші два місяці поточного року було продано 265 332 автомобілів (зростання в річному обчисленні - 38 відсотків).

В кінці березня надійшла в продаж іще одна модель кроссовера, виробленого під брендом Lynk & CO. Ця модель, судячи з усього, також стане хітом продажів.

Говорячи про успіхи компанії, не можна не відзначити той факт, що Zhejiang Geely Holding наполегливо працює не тільки над розширенням асортименту вироблених автомобілів, але і в рівній мірі - над розширенням переліку світових автомобільних брендів, які є власністю холдингу.

Ми інформували відвідувачів нашого сайту про те, що Gelly, володіючи чотирма іноземними автовиробниками зі світовими іменами (в тому числі Volvo і Lotus), придбала в грудні 2017 року 8,2 відсотка акцій шведського виробника великовантажних автомобілів AB Volvo, а в лютому поточного року - 9,67 відсотка Daimler AG.

Viber Telegram Зворотній дзвінок Задати запитання