• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Chery увійшла в «ТОП-100 кращих роботодавців 2017 року» Китаю

Chery увійшла в «ТОП-100 кращих роботодавців 2017 року» Китаю

21 лютого 2018
Chery увійшла в «ТОП-100 кращих роботодавців 2017 року» Китаю

На церемонії нагородження переможців 2017 року «Кращий роботодавець», що спонсорується dajie.com, вітчизняною відомою мобільною платформою для соціальних контактів, ексклюзивною для молоді, Chery виділилася з 1,6 мільйона підприємств і увійшла в «100 кращих роботодавців 2017 року». Ця перемога стала другою на рахунку Chery.

Dajie.com, як веб-сайт найму, в основному сприяє у створенні для молоді кращих можливостей працевлаштування, розширює їх міжособистісні спілкування, покращує кар'єрну цінність і обслуговує рекрутингову галузь через інтернет-ідею і спосіб індустрії вербування, який має великий вплив на молодь .

«Кращий роботодавець» - це єдиний конкурс оцінки роботодавців в Китаї, який підтримує діалог між роботодавцями і працівниками. У цій оцінці спонсор вперше прийняв умову роботодавця 4C як умову судження, показав цінність бренду роботодавця шляхом квантування даних, щоб вибрати преміум-роботодавця в широкому сенсі, а також прийняті розділи оцінки, такі як одночасне голосування за кількома портам, зв'язок і автономна оцінка сотень делегацій , які претендують на звання кращого роботодавця.

Спонсор dajie.com, нарешті, відібрав список кращих роботодавців з більш ніж 3000 компаній, заснований на оцінці 50 мільйонів бізнесменів, і річному ефекті роботодавця серед 1,6 мільйона підприємств.

Те, що Chery при настільки суворій оцінці змогла очолити список «Кращий роботодавець», є прямим наслідком характерних для компанії високої корпоративної культури і добре працюючого механізму пошуку талантів.

З самого початку свого існування Chery дбала про те, щоб стати реальним міжнародним брендом вищого класу, і вважала таланти найважливішим імпульсом розвитку компанії, дотримуючись концепції «бути орієнтованим на людей, відкритим і терпимим». У компанії використовується механізму зайнятості «утримання людей з щирими емоціями, залучення людей з прекрасною кар'єрою, навчання людей складній роботі, культивування ефективного навчання, мотивації людей з розумним системним підходом» що робить Chery кращим роботодавцем в очах співробітників, де багато талановитих людей знаходять широку платформу для реалізації своїх власних цінностей. Багато людей називають компанію «Військовою академією Хуанпу» в китайській автомобільній промисловості.

Забезпечуючи розумний і конкурентоспроможний простір для зростання і платформу для співробітників, Chery намагається створити хорошу корпоративну культуру, створити атмосферу поваги співробітників і продовжити вдосконалення соціального забезпечення. Наприклад, вона встановлює диференційовану систему заробітної плати, винагороди талантів з точки зору політики добробуту.

Довгий час таланти були важливою частиною «фундаментальних ресурсів» підприємств і стали «чіпом» корпоративного конкурсу. Хороший механізм відбору талантів дозволяє Chery залучати таланти світового рівня. Тим часом, це також закладає основу для формування хорошої репутації підприємства і моделювання бренду роботодавця.

В даний час Chery сформувала науково-дослідну групу, що складається з 3500 осіб. 300 з них - таланти високого рівня з Європи, США, Японії і Південної Кореї. Крім того, в національну програму «Набір персоналу глобальних експертів» було відібрано понад 680 майстрів, лікарів і 16 експертів. Вона також сформувала молодий, міжнародний і диверсифікований ешелони талантів, які забезпечують життєздатність технічних розробок Chery і поглиблення міжнародного стратегічного планування.

Chery розділила всіх співробітників на три групи, включаючи адміністративне управління, спеціалізовану техніку та технічних працівників. Також були розроблені три напрямки зростання і просування, відповідно, щоб стимулювати навчання і зростання співробітників. Тим часом, компанія використовує переваги ресурсів двох брендів спільних підприємств, включаючи QOROS і Chery Jaguar Land Rover, для сприяння обміну талантами і збагачення «пулу талантів Великого Chery».

Саме конкурентоспроможна зарплата і індивідуальна система розвитку змушують людей Chery бути втягнутими в роботу з активним ентузіазмом і безмежною творчою життєздатністю, яка підвищує не тільки індивідуальну ефективність роботи, але і темпи просування вперед підприємства.