• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Chery. На стику двох цивілізацій

Chery. На стику двох цивілізацій

29 листопада 2017
Chery. На стику двох цивілізацій

Chery. На стику двох цивілізацій
Chery Automobile Holding - провідний автомобільний бренд Китаю і багаторічний партнер АвтоАзіі, в рамках святкування свого двадцятиріччя провів в соціальних мережах акцію Sharing Stories (Обмін історіями), що мала на меті показати взаємозв'язок і взаємний вплив один на одного східної і західної цивілізацій.


В акції брали участь закордонні власники автомобілів Chery, з яких було відібрано двадцять найщасливіших шанувальників бренду, запрошених компанією, разом з сім'ями, в тижневий тур по Китаю. Учасники поїздки відвідали міста Шанхай, Нанкін і Уху, де змогли реально відчути подих чудової і толерантної східної цивілізації, відчути глибоке зачарування Chery, а також на власні очі переконатися в тому, що приголомшливі темпи економічного розвитку країни - не міф.


Тур розпочався 22 жовтня в Шанхаї. Фани Chery відвідали історичний Храм City God Temple і арт-вулицю Tianzifang в Шанхаї, що об'єднує сучасні і стародавні елементи культури.
Під час відвідування Нанкіна учасники туру, як вони неодноразово заявляли, здійснили подорож по Китаю в часі - від зародження древньої цивілізації до найвищих досягнень цивілізації сучасної. Вони здійснили екскурсію по річці Ціньхуай, щоб насолодитися нічним видом міста, відвідали особняк президента, щоб зрозуміти період революції, побували на озері Ханву, щоб дізнатися про чудову історії династії Мін, і насолоджувалися національною кухнею в кафе на тротуарному майданчику, щоб зрозуміти повсякденне життя звичайних китайців.


Останнім пунктом поїздки було місто Уху, де знаходиться головний офіс компанії, і де під час відвідування її заводів і лабораторій вони особисто відчули суть продуктів і корпоративної культури Chery. Фанати відвідали завод з виробництва двигунів Chery, загальні складальні та зварювальні цехи, оснащені найсучаснішим високоточним технологічним обладнанням. Вони були глибоко вражені якістю продукції, забезпечуваною точними і строгими процесами, концентрацією технічних фахівців Chery і професійними навичками робітників. Ще більше вони були вражені передовими лабораторіями Chery, які є гарантією високої якості продукції, що виробляється.


Особливе враження на шанувальників бренду справило відвідання головного офісу компанії. Після всього побаченого їм були піднесені подарунки, підібрані з характерною для китайців толерантністю і скрупульозністю.


Солодкі години завжди проходять швидко. У поїздці до Китаю шанувальники Chery не тільки пережили еволюцію цивілізації, а й відчули всю нову життєву енергію, що генерується, коли сучасні технології впроваджуються в древню цивілізацію.


Ґрунтуючись на чудовому досвіді роботи з продуктом, Chery також фокусується на підвищенні задоволеності послугами з експлуатації та обслуговування автомобілів компанії. Проведений тур, The Chery Fans Tour China, це один із напрямків роботи Chery зі споживачами своєї продукції. В майбутньому Chery буде продовжувати фокусуватися на досвіді покупців і на своєму досвіді для того, щоб, щоб організувати більш динамічну і якісну взаємодію з покупцями, щоб реалізувати девіз Enjoy Your Life.