• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Chery. Глобальний конкурс продажів

Chery. Глобальний конкурс продажів

06 червня 2018
Chery. Глобальний конкурс продажів

У травні 2018 року компанія Chery провела конкурс з глобальних продажів, слоганом якого було «KEEP SHARING GO BEYOND».

23 елітних дилера, що працюють на восьми основних закордонних ринках Chery, таких як Іран, Росія, Бразилія, Єгипет, Аргентина, Чилі і т.ін., змагалися протягом п'яти днів в навичках продажів і компетентності.

В ході іспиту за знаннями та навичками, семінару з обміну досвідом в практиці продажів перевірялися маркетингові можливості учасників. Кваліфікаційна комісія в ході досить жорсткого конкурсу відібрала з 23 конкурсантів всього 9 фіналістів. Деякі країни в фіналі представляли по кілька дилерів.

Переможцем був названий представник Ірану, друге місце - за представниками Єгипту та Аргентини, на третьому місці - два представника Ірану.

Для досягнення більшого прогресу необхідно зробити безліч невеликих кроків вперед. В ході конкурсу глобальним продавцям Chery була надана платформа для обміну досвідом взаємодії. Вони сміливо і рішуче подолали всі труднощі і проявили велику впевненість в своїх силах, продемонстрували кращі якості співробітників Chery.

Обмін досвідом продажів на різних ринках, що відбувся в ході конкурсу, позитивно позначиться на світових продажах Chery. На цьому наголошували всі присутні.

Протягом п'яти днів конкурсанти отримали доступ до абсолютно нових продуктів Chery, поліпшили розуміння можливостей Chery в сферах розробки і виробництва абсолютно нових перспективних продуктів, тим самим, зміцнили свою впевненість в майбутньому розвитку Chery.

Як сказав Чжан Гібінг, помічник президента Chery Automobile Co., Ltd, «Менеджер з продажу - це сполучна ланка між Chery і клієнтами. Вони передають і отримують довіру покупців, і фактично є двигунами просування нашої продукції на ринок».

За словами віце-президента Chery Automobile Co., Ltd. і генерального директора Chery International Corporation Яньлуна, «Chery піднявся на нову висоту. Він визнаний і схвалений покупцями в багатьох країнах завдяки своєму стильному дизайну і відмінним експлуатаційним характеристикам автомобілів та їхній якості».

Завдяки винятковій якості продукції і відмінному сервісу Chery користується підтримкою зарубіжних споживачів і ЗМІ. В даний час Chery має майже 1500 дилерів з продажу та обслуговування в світі. В майбутньому Chery продовжить впроваджувати філософію операційної діяльності «пріоритет клієнта і виділений сервіс», щоб надавати кращі продукти і послуги глобальним користувачам.

Viber Telegram Зворотній дзвінок Задати запитання