• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »BYD - найважливіший китайський інвестор в Нідерландах

BYD - найважливіший китайський інвестор в Нідерландах

09 червня 2018
BYD - найважливіший китайський інвестор в Нідерландах

В ході тижневого візиту до Китаю торгової делегації Нідерландів, на чолі з прем'єр-міністром Королівства Нідерланди Марком Рутте, визнаний лідер китайської індустрії - компанія BYD була названа одним з п'яти найбільш важливих китайських інвесторів, які мають позитивний економічний вплив в Нідерландах.

Церемонія нагородження відбулася на китайсько-голландській  урочистій вечері на честь 40-річного ювілею Нідерландського агентства іноземних інвестицій (NFIA), організованій в Гуанчжоу гостями, на якому були присутні голландські міністри, посол Королівства Нідерланди в Китайській Народній Республіці Ед Кроненбург і близько 500 делегатів з Нідерландів і Китаю.

В знак вдячності інвестору комісар NFIA Йерун Ніджланд вручив Ісрабеду Хо, керуючому директору BYD Europe, сертифікат «Інвестувати в Нідерланди», підписаний прем'єр-міністром Рутте.

BYD є єдиною китайської автомобільної компанією, що отримала такий сертифікат.

BYD заснувала свій європейський головний офіс в грудні 1998 року в Роттердамі. Нідерланди і, зокрема, Роттердам, були обрані через своє місце розташування, оскільки він має один з найбільших портів у світі. BYD був тепло зустрінутий партнерами в Роттердамі і NFIA, які відкрили компанії двері на місцевий ринок.

Представництво BYD. почавши роботу в країні як постачальник батарей з невеликою кількістю співробітників, зараз, через 20 років, перетворилося в швидко зростаючий бізнес з більш ніж 60 співробітниками, котрі поставляють сонячні батареї, накопичувачі енергії і електромобілі.

На додаток до успішного партнерства з британським автобудівником ADL, BYD тепер має два автобусних виробництва в Угорщині і Франції. У минулому році BYD розширив свою присутність на європейському центральному складі для своїх запасних частин в Бреде, Нідерланди.

Виступаючи на урочистій вечері, Ісрабанд Хо, керуючий директор BYD Europe, сказав: «У кінці цього року ми будемо відзначати наш 20-річний ювілей в Нідерландах. За ці роки ми досягли багатьох чудових успіхів. Наприклад, в 2013 році ми виграли найперший європейський конкурс на поставку силових акумуляторних батарей, а з 2015 року 35 наших екологічно чистих електробусів здійснюють перевезення пасажирів на перонах аеропорту Амстердам.

Це замовлення на поставку повнорозмірних чистих електричних автобусів для перевезення в великому світовому аеропорту стало першим для нас. Ми відчуваємо, що голландці дуже відкриті для нових технологій і дуже добре знають навколишнє середовище. Ця нагорода спонукає нас продовжувати те, на що ми здатні: внесення значного внеску в покращення якості повітря».

Viber Telegram Зворотній дзвінок Задати запитання