• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а
Запчастини для китайських авто »Новини »Автомобіль BYD Qin — перший гібридний автомобіль доступний в Україні

Автомобіль BYD Qin — перший гібридний автомобіль доступний в Україні

27 січня 2016
BYD Qin

Компанія BYD в Європі і на Україні почала продажі першого гібридного автомобіля BYD Qin потужністю 300 кінських сил. Крім многосильного мотора розкішний седан відомий своїм низьким енергоспоживанням і вишуканим дизайном. Абревіатура Qin перекладається з китайської як "знак" і часто виступає справжнім ім'ям людини.

Під капотом автомобіля знаходяться два двигуна — бензиновий і електричний. З лівого боку є бензиновий 1,5-літровий турбокомпресорний агрегат потужністю 153,6 кінських сили. Він має рекордно низьке споживання бензину — 1,6 літра на 100 км. З правого боку розташований електродвигун потужністю 149,6 кінських сили.

Два режими водіння забезпечують економічний і спортивний режим роботи седана. Електродвигун може працювати в поодинці. Він здатний через систему рекуперації самостійно заряджати себе в дорозі і тому забезпечує автономну незалежність управління. Цей факт не дає можливості точно визначити ресурс електричного агрегату і напевно може викликати непередбачений колапс на дорозі.

Від 0 до 100 км/год за 5 секунд

В режимі Спорт автомобіль працює на бензиновому і електричному двигуні, які можуть забезпечити як спокійне, так і динамічний поведінка машини на дорозі. Як тільки водій починає тиснути на педаль газу, двигуни починають працювати в посиленому режимі і дозволяють набрати протягом 5 секунд символічні 100 км/год.

Особливість такої поведінки полягає в тому, що електромотор працює в своєму режимі і видає свою потужність. Він залишається доступним в будь-якому діапазоні роботи автомобіля. Після першого натискання педалі газу, він відразу ж відповідає на дії водія і впливає на динаміку роботи бензинового силового агрегату.

Автоматична коробка передач

Седан BYD Qin проявляє оперативність на дорозі завдяки своїй досконалій автоматичній коробці передач, що має подвійне зчеплення та шість ступенів перемикання. З хірургічною точністю можна стверджувати, що така коробка дозволяє їздити дуже плавно і стабільно в будь-яких ситуаціях.

Інтер'єр

BYD Qin потрапляє в сегмент автомобілів з шикарним шкіряним салоном. Логічним є те, що він має чотири дискові гальма, змонтовані позаду 17-ти дюймових коліс з легкого сплаву. Справжнім запорукою комфорту виступає розкішна звукоізоляція, яка дозволяє не чути звуки працюючого двигуна на пасажирських і водійському сидінні.

Зарядка від домашньої електромережі

Гібридний автомобіль може заряджатися не тільки в дорозі, але і від домашньої електромережі. У комплект автомобіля входить спеціальний набір, що складається з двох елементів, для підключення автомобіля до електромережі 220 вольт. Клема для підзарядки двигуна має довгий кабель, щоб заряджати батарею. Набір так само може застосовуватися в будь-якому іншому місці, в разі необхідності.

Місце водія

Місце водія обладнане зручним рульовим колесом, яке може регулювати висоту і глибину установки. Сидіння водія має кілька різних налаштувань. Воно здатне автоматично зберегти переважне становище робочого місця водія.

Камери для паркування

BYD Qin начинений розумною електронікою. Інтелект управління поширюється на два двигуна і унікальну систему паркування, яка містить дві камери заднього огляду і чотири камери бічного виду.

Камери знімають зображення в діапазоні 360 градусів і виводять зображення на дисплей центральній консолі. Дана функція особливо зручна для паркування. Екран і приладова панель представлені в цифровому виконанні.