• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а

BYD на фініші 2017 року

20 січня 2018
BYD на фініші 2017 року

BYD Company широко відома у цілому світі не тільки як виробник автомобілів. Вона є високотехнологічною багатонаціональною компанією - однієї з провідних компаній Китаю. З моменту свого створення в 1995 році BYD напрацювала значний досвід у виробництві акумуляторних батарей, постійно демонструючи сталий розвиток.

Вона так само успішно розробляє нові рішення в галузі поновлюваних джерел енергії в усьому світі за допомогою операцій в більш ніж 50 країнах і регіонах.

BYD створила енергетичну екосистему з нульовими викидами - доступну сонячну енергію, надійне зберігання енергії, передові електрифіковані транспортні засоби та сучасну монорельсову систему. Ці чотири зелених мрії роблять BYD лідером галузі в енергетичному і транспортному секторах. BYD зареєстрована на Фондовій біржі Гонконгу і Шеньчженя.

Наприкінці минулого року виробник вперше продемонстрував в натуральному вигляді нову модель автомобіля BYD Tang. Чорний колір демонстраційної моделі підсилює відчуття колючого зброї, яке з'являється при уважному розгляді його форм, особливо дзеркал. Були представлені дві версії автомобіля – плагін-гібрид (PHEV) і бензиновий.

Початок продажів моделі на внутрішньому ринку Китаю намічено на квітень 2018 року.

Дещо розчаровує те, що версія PHEV за розмірами практично не відрізняється від попередньої моделі Tang. Не тішить також те, що його власна маса (2 390 кілограмів) на цілих 500 кг більше, ніж у бензинового, а споряджена маса (2 995 кілограмів) на 580 кг більше, ніж у бензинового побратима.

Але велика різниця у вазі не вплинула на перевагу PHEV в економічності. За запевненням представників виробника він буде витрачати два літри палива на сто кілометрів пробігу, а у бензинової версії витрата складає 8,8 літра.

Дволітровий турбінований двигун і два електричних мотори зможуть розвивати сумарну потужність в 505 кінських сил. Але при цьому для розгону автомобіля до швидкості сто кілометрів на годину буде потрібно, як і у попередньої моделі, 4,9 секунди, а максимальна швидкість складе 180 кілометрів на годину.

Бензинова версія оснащена мотором з турбонаддувом потужністю 205 кінських сил.

Значні успіхи BYD також в розробці і виробництві автонавантажувачів. Після перемоги в Міжнародному конкурсі автонавантажувачів (IFOY) в 2016 році, новим успіхом компанії стало нове номінування його продукту на перемогу за результатами 2017 року.

На цей раз претендентом на перемогу став новий Counter Balanced Truck ECB50 - 5-тонний електричний електричний навантажувач, здатний працювати на акумуляторної батареї BYD Iron-Phosphate без зупинок не менше 6 годин і здатний повністю заряджатися менш ніж за 3 години. Маючи запас енергії на 50% більше, ніж у його прямих конкурентів, він може ефективно замінювати газові, дизельні або свинцево-кислотні машини для використання в приміщеннях і на відкритому повітрі, що в значній мірі сприятиме скороченню викидів CO2 на відкритому повітрі.