• ПН-ПТ 09:00 - 16:00
  • СБ, НД ВИХІДНИЙ
  • Киев Смелянская, 10 а

Auto China 2018

25 квітня 2018
Auto China 2018

Сьогодні, 25 квітня 2018 року, в Міжнародному виставковому центрі Китаю офіційно відкривається 15-й Пекінський міжнародний автосалон.

За повідомленням оргкомітету, в цьому році площа експозиції виставки складе 220 000 м2.

Співорганізаторами Auto China 2018 є Китайський зовнішньоторговельний Рада, автомобільний комітетом - China National Machinery Industry International Co., Ltd. Китайський міжнародний виставковий центр Group Corporation і Товариство інженерів автомобільної промисловості Китаю, а
спонсорується шоу Китайської федерацією машинобудування, Китайською національною машинобудівною корпорацією, Китайським радою зі сприяння міжнародній торгівлі та Китайською асоціацією автомобільних виробників.

Протягом 28 років (вперше автосалон в Пекіні був проведений в 1990 році) ця подія стала в один ряд з женевським, франкфуртским, паризьким, токійським і детройским автошоу.

Володіючи відмінною торговою маркою в автомобільній промисловості, вона створює ефективну платформу для показу, випуску і просування на ринок продукції як вітчизняних, так і зарубіжних виробників, а також сприяє взаємодії автомобільних галузей в країні і за кордоном.

Керівний підхід до нової ери є лейтмотивом Auto China 2018. На тлі скорочення часу на впровадження найбільш інноваційних технологій у виробництво, таких як застосування нового покоління інформаційно-комунікаційних технологій, розробка нових технологій виробництва, використання найсучасніших матеріалів тощо, традиційна автомобільна промисловість стикається з безпрецедентними можливостями і проблемами.

Всебічне поєднання технологій, нової індустрії з традиційною промисловістю створили небачені раніше можливості для розробки і виробництва нових моделей і креативних продуктів. Величезна промислова реформа також породила нову автомобільну цивілізацію і ідеологію.

Це шоу стане показом найновіші технологічні досягнення сучасного автопрому, викликаних революцією науки і техніки.

В цей же час в спеціалізованих залах виставкового центру буде проходити виставка досягнень в області застосування нових джерел енергії.

Кожен Пекінський автосалон привертає велику увагу і активну участь вітчизняної і зарубіжної автомобільної промисловості, суміжних галузей, засобів масової інформації, а також різних спільнот. Чудові характеристики продукції, що виставляється, самобутність брендів і інтернаціоналізація стали ядром і видатними особливостями Auto China.

Як найвпливовішою платформи для брендингу, випускаючи нові продукти, демонструючи передові технології в автомобільній промисловості, Auto China 2018 буде всебічно демонструвати новітні революційні продукти і представляти тенденцію розвитку світової автомобільної промисловості, втілюючи інноваційні ідеї сучасного автомобілебудування в поєднанні з найпередовішими науково-технічними досягненнями в світі, орієнтуючись на прикордонну технологію нових транспортних засобів з енергією, інтелектуальні транспортні засоби, автоматичну оцифровку, автономні технології водіння і т. д.

Грунтуючись на величезному автомобільному ринку в Китаї, а також на стрімкий розвиток автомобільної промисловості Китаю, Auto China 2018 співпрацюватиме з колегами з вітчизняної та зарубіжної автомобільної промисловості, щоб спільно сприяти обміну і співпраці між Китаєм і за кордоном.

Auto China 2018 сприятиме поліпшенню обміну інформацією, комунікації та розвитку співпраці.